• DOLAR 32.586
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2430.285
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Uşak ve Afyonkarahisar ile zamanla Sakarya, Bursa, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

Marmara

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısı, Kocaeli ve Yalova ile zamanla Bursa ve Sakarya çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Rüzgarın bölgenin güneyinde güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Bölgenin doğusunda sabah saatlerinde yer yer sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Ege

Parçalı ve çok bulutlu, güney ve kıyı kesimleri ile Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölge genelinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

Akdeniz

Parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz'in sağanak sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

İç Anadolu

Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın yarın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Düzce çevrelerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

İstanbul, 25°C,  

Balıkesir, 27°C,

Bursa, 29°C ,

İzm, 27°C,

Afyonkarahısar, 26°C,

Adana, 31°C,

Antalya, 27°C,

Hatay, 28°C,

Ankara, 26°C,

Konya, 26°C,

Bolu, 26°C,

Amasya, 29°C,

Samsun, 29°C,

Trabzon, 29°C,

Erzurum,19°C,

Kars, 20°C,

Malatya, 28°C,

Muş, 25°C,

Diyarbakır, 29°C,

Gaziantep, 29°C,

Siirt, 29°C,

Şanlıurfa,31°C   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir