• DOLAR 32.505
  • EURO 34.784
  • ALTIN 2494.178
  • ...
SON DAKİKA
Batman'da Refakatçi Oteli açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Bölge Devlet Hastanesi yerleşkesine hayırsever iş adamlarının katkılarıyla yapılan 10 odalı, 20 yatak kapasiteli ve 5 yıldızlı otel konforunu andıran refakatçi oteli hizmet vermeye başladı.

Açılışını Batman Valisi Ahmet Deniz’in yaptığı refakatçi oteli hasta refakatçileri açısından önemli bir ihtiyaca cevap verecek.

Açılışta bir konuşma yapan Vali Deniz; “Son yıllarda ülkemizin her tarafından ciddi anlamda değişimler yaşanıyor. Vatandaşımıza hizmetin en iyisini sunmak, bizlerin asıl görevidir. Onların hayır duasını almak için çalışıyoruz. Onun için Türkiye’nin her tarafında olduğu gibi Batman’da da vatandaşımıza en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Çalışanlarımızın güler yüzle hizmet veriyor olması en güzelidir. Hastanemizin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören hastalarımızın yakınları ‘Refakatçi Oteli’mizden ücretsiz olarak faydalanacaklardır” dedi.

‘Bir Oda Bin Dua’

Açılan refakatçi oteline ilişkin bilgi veren Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Dr. Hakan Pamukçu, “Refakçi otelimiz ücretsiz olup, ticari amaçla işletilmeyecektir. ‘Bir Oda Bin Dua’ şiarıyla yola çıktığımız bu projeyle Batman’a kazandırılan Refakatçi Oteli, Batman Bölge Devlet Hastanesinin 3’üncü basamak yoğun bakım servisinde tedavi gören hastaların birinci derece yakınlarının önemli ihtiyaçlarından biri olan konaklama problemlerine kolaylık sağlayacak ve ihtiyaçlarına cevap olacaktır. Odaların tamamında televizyon buzdolabı, kablosuz internet, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.” diye konuştu.  (M.Fatih Akgül-İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir