• DOLAR 32.56
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2418.497
  • ...
28 Şubat ve FETÖ mağduru ailelerden Saadet Partisine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

FETÖ`PDY`nin çeşitli kumpasları sonucu hapis cezası verilen mahkûmların aileleri mağduriyetlerini anlatmak için Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret etti.

HÜDA PAR Haliliye İlçe Başkanı Basri Demir, 28 Şubat ve FETÖ Mağduru İnisiyatifi Başkanı Seyfeddin Gündüz ve amcasının oğlu 25 yıldır hukuksuz bir şekilde cezaevinde bulunan Hasan Göv Saadet Partisini ziyaret ederek destek talebinde bulundular.

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı`nı ziyaret eden heyeti, İl Başkanı Osman Yıldırım karşıladı.

28 Şubat ve FETÖ/PDY'nin çeşitli kumpasları sonucu yıllardır haksız bir şekilde cezaevlerinde tutulan mahkûmların aileleri, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında FETÖ`ye bağlı polis, savcı ve hâkimlerin verdikleri kararların geçersiz sayılması gerektiğini, sadece beli bir kesimin bu durumdan yararlanmaması gerektiğini belirttiler.

25 yıldır cezaevinde olan İbrahim Halil Göv`ün amcası oğlu Hasan Göv, ziyaret ettikleri Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığında haklı davalarında kendilerine destek olmalarını, hep birlikte mazlum ve Müslümanların sesi olunması gerektiğini belirtti.

28 Şubat ve FETÖ Mağduru İnisiyatifi Başkanı Seyfeddin Gündüz ise yaşanan hukuksuzluk süreci özetleyerek Hizbullah, Hizbut-tahrir, Sivas Davası, Umut-Der Davası, Vahdet-Der Davası, Metin Kaplan Davası ve birçok haksız yere kumpaslarla cezaevinde olan Müslümanların yanında olduklarını ve sürekli gündem yapmak istediklerini bu sebeple ziyaret ettiklerini dile getirerek Yıldırım`a mağduriyeti konu alan bir mektup verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek mektubu alan Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Osman Yıldırım, üyelerine mektubu okuyacağını, adaletin bir an önce tesis edilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, mahkûm yakınlarına desteklerini bildirdi. (Ramazan Casuk-İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir