• DOLAR 32.49
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2480.269
  • ...
Hüseyin Akbalık`ın durumu ağırlaşıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 24 yıl önce İslami kimliğinden dolayı gözaltına alındıktan sonra ağır işkencelerden geçirilerek müebbet hapse mahkûm edilen Hüseyin Akbalık, geçtiğimiz günlerde geçirdiği beyin tümörü ameliyatının ardından 3 ay boyunca evinde tedavi edilmesine karar verilmişti.

İstanbul'da bir süre tedavi gördükten sonra Nusaybin'e geri dönen Akbalık, geçtiğimiz günlerde aniden hastalığının nüksetmesi sonucu Mardin Devlet Hastanesi`ne kaldırılmıştı.

Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen hasta mahkûm Hüseyin Akbalık`ın durumu ağırlaştı.

Hüseyin Akbalık ağabeyi Cuma Akbalık, kardeşinin durumunun kritik olduğunu ve tüm Müslümanlardan dua beklediğini belirtti.

“Bütün Müslümanlardan kardeşim için dua bekliyoruz”

Cuma Akbalık, “Yoğun bakımda tedavine devam edilen kardeşim Hüseyin Akbalık, oksijen yetersizliği nedeniyle makinelere bağlandı. Durumu her geçen gün kötüye gidiyor. Yatırdığımız günden bugüne kadar durumu iyi olmadı. Tedavisini yapan doktorlar pek umut vermiyorlar. Hastalığı zaten ağırdı, bir de enfeksiyon kaptığı söylendi. Beyin zarında iltihaplanma olduğu için durumu daha da ağırlaşmış. Durumu şu an kritik, bütün Müslümanlardan kardeşim için dua bekliyoruz.” dedi. (M. Salih Keskin- İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir