• DOLAR 32.332
  • EURO 35.05
  • ALTIN 2282.433
  • ...
Emekliler için yapılan konutlar teslim ediliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesinin girişimleri ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından emekliler için yapılan 450 adet konut projesinin teslim programı belli oldu. Batman Merkez Kuyubaşı`nda yapılan 3. bölge 450 adet konut teslimi 12 Ekim ile 31 Ekim arasında yapılacak.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Toplu Konut Projesi kapsamında 3. bölgede inşa ettirilen 450 adet C-23 ile başlayıp C-34 kadar olan konutların teslim işlemlerinin 12 Ekim ile 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirileceğini söyledi.

Ekmen, teslim töreninde hak sahibi olanların yapması gereken bazı hususları şöyle sıraladı:

“KDV ödemesi için teslim programı çerçevesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Batman/Belde Şubesinde, konutunuzu teslim almak üzere de bir sonraki gün 'Tümaş Türk Mühendislik Ve Müşavirlik A.Ş.'nin Batman Merkez Kuyubaşı Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi konutları şantiyesinde, hazır bulunmanız gerekmektedir. 3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle doğacak Katma Değer Vergisi tutarı nakit olarak ödenecektir. Konut tesliminde getirilmesi gereken belgeler aşağıda yer almaktadır. Kimlik belgesi, (Nüfus Cüzdanı) Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin sizde bulunan nüshası konut vekâleten teslim alınacak ise vekâletnamenin aslı ve fotokopisi KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura istenen belgelerde eksiklik olması durumunda konut teslimi yapılamayacağından, söz konusu belgelerin eksiksiz olarak getirilmesine özen gösterilmesini rica ederiz.” (İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir