• DOLAR 32.602
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2489.266
  • ...
Bu Numaraya Dikkat: +90 155
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Telefon dolandırıcıları polis imdat 155 nolu hatta benzettikleri +90 155 nolu telefondan ağına düşürdüğü kişilere kendi hesaplarına para yatırtıyor
 
 Fethiye`de Asayiş Bürosuna gelen B.B isimli bayan bilişim suçu işlediği iddiasıyla +90 155 nolu telefonla Ankara`dan polis tarafından arandığını bir banka şubesinden bir hesaba para yatırdığını kaydederek yardım istedi.
 
Telefonla arayan ve polis olduğunu söyleyen kişinin bankadan yaklaşık 6 bin TL yatırttığını da ifade eden B.B bunun doğru olup olmadığını araştırılmasını istedi. İşte o sırada aynı telefondan B.B bir kez daha aranınca telefonu alan polis kendisini B.B`nin kardeşi gibi davranıp konuşmaya başladı. Bir anda polis ile konuştuğunu anlayan telefonun ucundaki kişi telefonu kapattı.
 
B.B parayı yatırdığı banka şubesini arayıp paranın çekilip çekilmediğini sordu. Paranın yatırılan hesapta durduğunu ve çekilmediğini öğrenince polis soruşturmayı derinleştirdi. B.B parasını çekebileceğini öğrenince derin bir `oh` çekti. Yetkililer kısa numaralı +90 155 nolu telefonla arayıp para istemesi durumunda kesinlikle istenen paranın yatırılmaması ve polise ihbarda bulunulmasını istediler.
  İHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir