• DOLAR 32.6
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2520.753
  • ...
Tarihi İpekyol'da benzin yüklü tanker alev aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe-Nusaybin Karayolu'nda seyir halindeki tankerin tekeri patlaması sonucu meydana gelen kazada, benzin yüklü tanker alev alarak patladığı belirtildi.

Kaza, Kızıltepe-Nusaybin Karayolu'nun 13'üncü kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kızıltepe istikametinden Nusaybin istikametine gitmekte olan sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen tankerin tekerinin patlaması sonucu, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle tanker devrildi.  

Devrilen tankerden çıkan sürücü hafif bir şekilde yaralarken tanker birden alev aldı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine Kızıltepe ve Artuklu ilçelerinden itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri 6 araçla müdahale ettiği yangını 2 saatte güçlükle söndürebildi.

Araç sürücüsü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın görgü tanığı Mehmet Yusuf Aydın olayı şu şekilde anlattı: "Tanker seyir halindeyken sağ ön tekeri patladı. Sürücü direksiyonu sola doğru çevirdi, daha sonra kontrolünü kaybedince tanker devrildi. Tankerin devrilmesiyle alev aldığını gördük. Daha sonra itfaiye ve ambulansa haber verdik. Yükselen alevlerle birlikte patlama sesini de duyduğumuz için yanan tankere yaklaşamadık."

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat soğutma çalışmalarının ardından Tarihi İpekyol tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Mehmet Aslan-İLKHA) 































Bu haberler de ilginizi çekebilir