• DOLAR 32.577
  • EURO 34.946
  • ALTIN 2426.426
  • ...
İşgal Güçleri Filistinli Bir Milletvekilini Kaçırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
FİLİSTİN - Siyonist işgal güçleri bu sabah erken saatlerde Filistinli milletvekili Abdülcebbar Fukaha`yı işgal altındaki Filistin`in kuzeyinde Ramallah`taki evine baskın düzenleyerek kaçırdı.

 

Milletvekili Fukaha`nın eşi Ümmü Mustafa, Siyonist işgal güçlerinin gece saat ikiye çeyrek kala evlerini kuşattığını, eve girerek arama yaptığını, milletvekilinin özel eşyalarıyla bilgisayarına ve oğlunun cep telefonuna el koyduğunu söyledi.

 

Ümmü Mustafa, Siyonist işgal askerlerinin ayrıca oğlu Mücahid`e Ofer`deki Siyonist istihbarat yetkilisine bugün ifade vermeye çağıran bir tebliğname verdiğini belirtti. Bu arada, Mücahid`in Kudüs Üniversitesi Şeriat Fakültesi son sınıf öğrencisi olduğu kaydedildi.

 

Milletvekili Abdülcebbar Fukaha`nın eşi, Siyonist işgal askerlerinin Fukaha`dan elbiselerini giyip dışarı çıkmasını istediğini ve "Aziz Duveyk Ofer Cezaevi`nde seni bekliyor" dediğini açıkladı.

 

Filistinli milletvekili Abdülcebbar Fukaha, Siyonist işgal zindanlarından Şubat 2011`de serbest bırakılmıştı. Fukaha`nın milletvekilliği dönemi içinde işgal güçlerince üçüncü kez kaçırıldığı ve işgal zindanlarında toplam dört yıl yattığı bildirildi.

 

Abdülcebbar Fukaha`nın kaçırılmasıyla birlikte Siyonist işgal zindanlarında alıkonan Filistinli milletvekili sayısı 26`ya yükseldi. Bu milletvekillerinden dördünün son bir hafta içinde kaçırıldığına dikkat çekildi.
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir