• DOLAR 32.599
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2509.766
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeyi ile zamanla batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, İstanbul'un batı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ve batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey kesimlerde 1 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

Marmara

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale İstanbul'un batı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ve batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde doğusunda yer yer pus bekleniyor. Rüzgarın batısında gece saatlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Ege

Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde yer yer pus bekleniyor. Rüzgarın kuzey kıyılarında gece saatlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Akdeniz

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kuzeybatısında yer yer pus bekleniyor.

Batı Karadeniz

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz

Parçalı, kıyı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Orta Karadeniz'de yer yer pus bekleniyor.

Doğu Anadolu

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Bursa 26°C, Istanbul 24°C, İzmir 27°C, Adana 31°C, Antalya 27°C, Ankara   25°C, Konya °C, 25°C, Bolu 22°C, Zonguldak 21°C, Samsun, 23°C, Trabzon °C, 23°C, Erzurum  23°C, Kars ° 22°C, Malatya 28°C, Muş 27°C, Diyarbakır 31°C, Gaziantep 30°C, Siirt 31°C, Şanlıurfa 33°C,   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir