• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Şura Der`de Manevi Gelişim Programı Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Kur`an Nesli Platformu`nun ilk ve orta öğretim çocuklarına yönelik başlatmış olduğu manevi gelişim programına destek veren Şura Der, yarıyıl tatili boyuncu uygulanacak programa start verdi.

 

Dernek yetkililerinin verdiği bilgiye göre, program kapsamında veliler çocuklarını dernek yetkililerine teslim ederek, programa dâhil edilmesini ve çocuklarının iyi bir manevi eğitim almaları için yarıyıl tatilini dernekteki faaliyet ve programlarından geçirmesini istediler. Dernek yetkilileri daha önceden hazırlamış oldukları programı öğrenci velilerine bildirerek çocukları programa kabul ettiler.

 

Söz konusu program kapsamında çocuklara ilk önce uymaları gereken edebi ve ahlaki kurallar öğretilerek, belletmenler aracılığıyla namaz hakkında bilgi verildi, öğle namazına müteakip namaz ile ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı ve akabinde öğrencilerle birlikte toplu şekilde namaz kılınıp dualar edildi. Son olarak ikram edilen yemekler toplu bir şekilde yenilerek, belletmenler aracılığıyla öğrencilere Arapça dersi verildi. Dersten sonra öğrencilerle çeşitli oyunlar oynanarak programa son verildi.

 

Dernek yetkilileri programın 15 gün boyunca sabah 10.00 ile 15.00 saatleri arasında devam edeceğini açıkladı.
 
http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/32133.jpg
 
http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/32135.jpg
 
http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/32134.jpg
(Osman İçli - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir