• DOLAR 32.494
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2431.985
  • ...
Hayırsever İşadamına Vefasızlık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman`ın sembolü haline gelen "Şevket Başak Camii" ve "Şeyh Kemal Başak Camii" adıyla Batman`a iki cami kazandıran hayırsever işadamı Şevket Başak şimdi sağlık ve maddi sorunlar yaşıyor.

 

Yaklaşık 10 ay önce Ankara`dan Batman`a gelen ve bir dostunun verdiği evde eşiyle kalan Şevket Başak, önceleri haftada 3, şimdi ise 2 defa diyalize giriyor. Şeker, kalp ve böbrek gibi birçok hastalıkla mücadele eden Şevket Başak`ı birkaç akrabası ve yakını dışında ziyaret eden maalesef yok.

 

Ankara`da yaşadığı ve durumunun iyi olduğu dönemlerde Batman`dan Ankara`ya gidip de yazıhanesine uğramayan ve iyiliğinin dokunmadığı nerdeyse kimsenin kalmadığı Şevket Başak`ı bugün kimsenin sahiplenmemesi vefasızlığın bu kadarı da olmaz dediritiyor.

 

Hayırsever işadamın resmi kurumların yanı sıra dostları da ziyarette bulunma zahmetine girmiyor. Geçtiğimiz Pazar Günü (15.01.2012) Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`in kendisini ziyaret edeceği valilik sitesinde yayınlandı ancak Bakan Şimşek`in program değişikliği nedeniyle bu ziyaret gerçekleşmedi.

 

Maddi olarak sadece Bağkur`dan emekli maaşı olan Şevket Başak, hem maddi zorluklar hem de sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Hiç kimseden maddi olarak bir beklenti içinde olmayan Şevket Bey`i eski tanıdık ve dostlarının çoğunun sormayıp uzak durması esas olarak onu kederlendirdiği ifade edildi.

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/32131.jpg

(Veysi Rüzgar - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir