• DOLAR 32.332
  • EURO 35.084
  • ALTIN 2297.69
  • ...
Vali Deniz, belediyesine kayyumun atandığı Beşiri'de incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, Beşiri ilçesinde incelemelerde bulunarak, ilçe kaymakamlığına yeni atanan Kaymakam Vekili Mustafa Maslak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlçe ziyareti sırasında Vali Deniz’e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer eşlik etti.

İlçe Hükümet konağı bahçesinde, ilçe yöneticileri tarafından karşılanan Vali Deniz, Kaymakamlık Makamına geçerek, Kaymakam Vekili Maslak’a yeni görev yerinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Deniz, yetkililerden ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyareti ardından Vali Deniz, ilçe esnafını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşlarla ilgilenen Vali Deniz, bir çay evinde oturarak vatandaşların sorunlarını dinledi. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirten ilçe esnafı ve vatandaşlar Vali Deniz’e teşekkür ettiler.

Vali Deniz, daha sonra görevden uzaklaştırılan İlçe Belediye Başkanı yerine 01 Eylül tarihinde yürürlüğe giren 674 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile İçişleri Bakanlığı tarafından İlçe Belediye Başkanlığına görevlendirilen Belediye Başkan Vekili Mustafa Maslak’ı ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçe Belediye Başkanlığı tarafından ve İl Özel İdaresinin katkılarıyla ilçede yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Deniz, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Deniz, inceleme ve ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir