• DOLAR 32.585
  • EURO 34.654
  • ALTIN 2528.06
  • ...
Minibüs Elektrik Direğini Devirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl`ün trafikteki kangreni haline gelen Düzağaç Köprüsü, adeta sürücülerin korkulu rüyası oldu. Köprüde bir kaza da dün akşam saatlerinde meydana geldi. Köprünün yenilenmesi ihtiyacını bir kez daha gündeme getiren kazada yine elektrik direği devrildi ve şehir elektriksiz kaldı.
 
Edinilen bilgiye göre, Düzağaç istikametinden şehir merkezi istikametine seyir halindeki Ş.Ş. idaresindeki 12 M 0042 plakalı şehir içi yolcu taşımacılığı yapan hat minibüsü, Çapakçur Köprüsü`nde kayganlaşan yolda kontrolden çıkınca orta refüjdeki elektrik direğine çarparak durdu. Kazada şans eseri ölen olmazken bir yolcunun hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.
 
Kaza sonrası Çapakçur Köprüsünde trafik akışında kısa süreli aksamalar yaşanırken, elektrik direğinin devrilmesi sonucu çarşı merkezi ile bazı mahallelerde yaklaşık 2 saat enerji kesintisi oldu. FEDAŞ ekiplerinin arızayı gidermesiyle yeniden enerji verildi.
 
Bu tür kazaların sık sık yaşandığı köprüde meydana gelen son kazada da, bir kontrolden çıkarak elektrik direğini devirmiş, şehir merkezinde uzun süre enerji kesintisi yaşanmıştı. Kazada araç sürücüsü ile birlikte toplam 2 kişi yaralanmıştı.
 
Öte yandan kazada dikkat çeken unsur, yine devrilen enerji taşıyıcıları oldu. Hemen her kazada enerji hatlarının devrilmesi "Hatlar neden yeraltına alınmıyor?" sorusunu gündeme getirdi. Çapakçur Köprüsü`ndeki kazalarda sürekli aynı tabloların ortaya çıkmasının Bingöl adına utanç verici bir manzara olduğu vatandaş tarafından sık sık dile getiriliyor.
(Nihat Kanat - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir