• DOLAR 32.316
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2293.174
  • ...
Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde öğrencilere seminer
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

4 Ekim "Dünya Hayvanları Koruma Günü" dolayısıyla, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Batman Şube Müdürlüğü tarafından biyolojik çeşitlilikle ilgili bilinçlendirme seminerleri düzenledi.

Seminerlerin ilki, DKMP Batman Şube Müdürlüğü teknik personel Metin Akyüz ile Ömer Faruk Aydın tarafından Fatma Zehra Kız İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda verildi.

Seminerde öğrencilere biyolojik çeşitlilik kapsamında hayvan sevgisi ve doğa bilincini yerleştirmek amacıyla ilgili bilgiler verildi. Bu eğitim kapsamında öğrencilere çeşitli eğitici broşürler dağıtıldı.

Düzenlenen seminerlerle ilgili ilgi veren DKMP Batman Şube Müdürlüğü teknik personeli Metin Akyüz, "Bugün 4 Ekim ' Dünya Hayvanları Koruma Günü' nedeniyle Orman ve Su İşleri Bakanlığı DKMP Şube Müdürlüğü olarak Batman Fatma Zehra İmam Hatip Orta Okulu'nda biyolojik çeşitlilikle ilgili bilgilendirme seminer düzenledik. 'Dünya Hayvanları Koruma Günü' etkinlikleri kapsamında Batman'ın çeşitli yerlerine broşürler asacağız ve başka okullarda da bilgilendirme seminerlerimiz devam edecektir. Öğrencilere hayvan sevgisi, doğa ve çevre bilinci konusunda bilgilendirdik. Ayrıca biyolojik çeşitlilik hakkında bilgiler verdik. Bilgilendirme seminerlerimizi ortaokul öğrencilerine verdik. Verdiğimiz bilgilendirme seminer sonrası slayt gösterisiyle kısa videolar izlettirdik. Katımı gösteren öğrencilere de çeşitli hediyeler verdik." ifadelerini kullandı. (M. Sait Çelik - İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir