• DOLAR 32.573
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2419.216
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere ve internet medyasına şöyle yansıdı.

Özgür Haber: Ağa ve Beylerin Gözdesi Mahreke
Diyarbakırlı derici Nizamettin Burak, mahreke olarak bilinen eğer türünün hala kırsal kesimde ağa ve beyler tarafından kullanıldığını söyledi. El emeği göz nuru olan mahrekelerin tanesi, süslemeye göre 250 ila bin lira arasında değişiyor.

Haber Diyarbakır: STK`lar Sindirilmeye Çalışılıyor
Mustazaf Der Diyarbakır Şubesi yaptığı basın açıklamasıyla 17.01.2012 tarihinde "Şafak operasyonları" adı altında İzmit ve İstanbul`da İslami STK`lara düzenlenen operasyonları kınadı.

Diyarın Sesi: Hizbullah Şeffaflaşıyor
Hizbullah Cemaati`nin kamuoyu ile paylaştığı 37 maddelik manifestoyu olumlu bulduklarını açıklayan bölgedeki STK`lar, Hizbullah Cemaatinin şeffaflaşmaya doğru gittiğine dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundular.

Gazete Diyarbakır: Kalp pili hayat kurtardı
Kalp yetmezliği yaşayan Kıymet bayram (65) kalbine pil takıldı. Sağlığına kavuşan yaşlı kadın taburcu edildi.

Güneydoğu Ekspres: Diyarbakır Türkiye`nin Kültür Durağı Olacak
Diyarbakır`a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Günay, ``Diyarbakır surları eşi benzeri çok az olan sur yapılarından birisidir. Ne yazık ki, bunu önce Diyarbakır halkına, sonra bütün Türkiye`ye ve dünyaya öğretmemiz gerekiyor`` dedi

Haber Panorama: Bediüzzaman Hangi Siyaseti `Şer` Diye Niteledi?..
Siyasette toplumu uzlaştırma ve belli değerler etrafında idare etme ve bu bağlamda devlet ile hükümet işlerini yürütmek temel hedeftir.
 
M. Salih Keskin - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir