• DOLAR 32.59
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2501.079
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ATMAN-24 Ocak Salı Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;
 
Batman Basın.Com; `Haberimiz SYDV`yi Harekete Geçirdi`

Batman`ın Kozluk İlçesi`nde bir evi kullanılamaz hale getiren yangın haberimiz üzerine harekete geçen Kozluk Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, mağdur olan aileye gerekli yardımların en kısa sürede yapılacağını bildirdi.
 
Batman Mezopotamya Gazetesi; `Kuran`ı Güzel Okuma ve Namaz Öğretme Programı Başladı`
Kur`an Nesli Platformu`nun daha önce duyurduğu 07 - 10 yaş arası çocuklara "Kur`an-ı Kerimi Güzel Okuma ve Namaz Öğretme" programı başladı.
 
Çağrı TV "Umut Kapısı" Programı Umut Der`deydi
Üç kıtada yayın yapan Çağrı TV "Umut Kapısı" program ekibi, Umut-Der Gıda Bankası`nın yardım faaliyetleri tanıtmak için Batman`a geldi. Çekimlerde kuruluşundan bu yana Umut Der`in faaliyetleri anlatıldıktan sonra Çağrı TV ekibi, Umut-Der çalışanlarıyla muhtaç aileleri gezerek dertlerini dinledi ve yapılan yardımları görüntüledi.
 
Batman Gazetesi; `Suad Özdemir Güven Tazeledi`
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)Batman Şubesinin 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı Bozooğulları otelde gerçekleştirildi. Genel Kurul, 16 kişilik yönetim kurulunda bazı değişiklikler yapılarak mevcut şube Başkanı Suad Özdemir ile devam dedi.
 
`Lahmacunlar Acılı, Salatası Bol Olsun!`
112 Acil Servisine gelen ilginç çağrılar personeli bıktırdı. Bazı kişilerin telefonla lahmacun istedikleri belirtilirken bazıları da görevlilerle sohbet etmek istiyor…
 
Batman Postası Gazetesi; `Taraftarlar Derneği`nden Çalık`a Plaket`
Batman Petrol Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Özdemir Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, TPAO Batman Bölge Müdürü Süleyman Çalık`ı ziyaret etti.
 
`Özdemir, Vatandaşları Evlerinde Ziyaret Etti`
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman`daki temaslarının son gününde vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Batman Pusula Gazetesi; `Trafik Kazasında 4 Yaralı`
Batman`da sabah saatlerinde bir okul servisinin karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralanırken araçlar kullanılamaz hale geldi.
 
`112 Acil Servise Lahmacun Siparişi`
Batman 112 acil servisine gelen ilginç çağrılar personeli bıktırdı.
 
Batman Barış Gazetesi; ``Karanlıkta Bırakma` Cezası!`
Merkez Hürriyet Mahallesi Cumhuriyet Lisesi arkası evde ikamet eden 5 kişilik İlgüner ailesine `elektrik kesme cezası` uygulandı. Oldukça eski ve virane görünümündeki evde 7 aydır kiracı olarak ikamet eden aile, 100 TL`lik kira borcu ve 70 liralık elektrik borcunu ödeyemeyince ev sahipleri tarafından elektrikleri kesildi.
 
`Çalınanların Yerine Yenileri Geldi`
Batman`ın güzide caddelerinden olan Gülistan Caddesinde, daha önce çalınan çöp kutularının yerine yenileri getirildi.
 
Batman Doğuş Gazetesi; `Sınavda Kopya Vermeyen Görevli Tehdit Edildi`
Batman ın Gercüş ilçesinde yapılan bir sınavda görevliden kopya isteyen bir kişi kendisine kopya verilmeyince tehdit etti.
 
Batman Medya Gazetesi; `Havaalanında Sorunlar Bitmiyor`
İki yıl önce yaklaşık 40 Milyon TL harcanarak yapılan ve hizmete açılan Batman Havaalanında sorunlar bitmiyor. Bölgenin en modern hava limanı konumundaki Batman Havaalanında geçtiğimiz yıl kış aylarında binanın çatısı akmıştı. Şimdi ise tesisin merkezi ısıtma sisteminde arıza meydana geldi.
 
Batman Umut Gazetesi; `Umut-Der 112 Aileye Yardım Ulaştırdı`
Umut-Der Genel Başkan Yardımcı Halil Gergin, 2012 Ocak ayında 33 aileye gıda, 79 aileye nakdi yardım yaptıklarını belirterek, önümüzdeki Şubat ve Mart ayında durumu çok kötü olan 400 aileye de giyim yardımı yapacaklarını ve kamuoyu ile paylaşacaklarını kaydetti.
 
Batman Çağdaş Gazetesi; `Teşvikte Bölge Ayarı!`
Doğu ve Güneydoğu`da yatırıma `sıfır vergi ve faizin yarısı devletten` geliyor. Hükümetin hazırlıklarını sürdürdüğü yeni teşvik paketinde, Batman`ın da aralarında bulunduğu bölge illerine "beşinci bölge" ayarı yapıldı.
 
Halid Coşkun - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir