• DOLAR 32.541
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2430.829
  • ...
Saldırıya Uğrayan Sevgi-Der`e Baro Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Batman`da faaliyetlerini sürdüren Sevgi Der`e 11 Ocak Çarşamba günü akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce yapılan saldırı nedeniyle Batman Barosu geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
 
Saat 16.00`da gerçekleşen ziyarette Batman Barosu Başkanı Yusuf Tanrıseven, Başkan Yardımcısı Ekrem Taşkın ve Genel Sekreter Serkan Ramanlı`dan oluşan heyet Sevgi Der`e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
 
Batman Barosu heyetini Sevgi Der Başkanı M. Ali Ortaç ve yönetim kurul üyeleri karşıladı.
 
Aynı Gemide Yaşıyoruz
Ziyaret sırasında Sevgi Der Başkanı M. Ali Ortaç, "Müslüman halkımızın huzurunu bozmaya yönelik her türlü eylem, söylem ve davranışlara karşı duyarlı tüm STK`ların karşı tavır takınmaları insani ve İslami bir sorumluluktur." ifadelerini kullandı.
Daha öncede böyle saldırıların farklı yerlerde yaşandığını, Batman Barosu`nun yanlarına gelmesiyle tepkilerini ortaya koyduklarını belirten Ortaç; "Ama sonuç olarak bu saldırılar sabrımızı zorlamaktadır. Halkımızın huzuru bozulmasın diye daha fazla çalışarak en iyi cevabı vereceğiz. Biz burada İslami çalışmalar yaparak halkımızı, gençlerimizin yanlış yolla sapmalarına engel oluyoruz. Kötü niyetli kişileri aklıselim davranmaya davet ediyorum. Bu bölge bir gemi gibidir gemi su alırsa hepimiz zarar görürüz." şeklinde konuştu.
 
Bu Olayların Aydınlatılması Böyle Vakaların Önüne Geçecektir
Batman Barosu Başkanı Av.Yusuf Tanrıseven, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak tepkilerini dile getirdi. Faillerin bir an önce bulunmasını istedi. Tanrıseven; "Halkımızın böyle sokaklarda, kahvelerde boş şekilde kalmalarındansa böyle yerlerde olmaları daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu olayın olması çalışmalarınızın iyi gittiğinin bir göstergesidir. Bu olayların aydınlatılması böyle vakaların önüne geçecektir. Biz Baro olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.
 
Halid Coşkun-İLKHA
 

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/32117.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/32116.jpg

Bu haberler de ilginizi çekebilir