• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Yusuflar özgürleşmedikçe FETÖ kuyu kazmaya devam edecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bazen iyi şeyler son nefes gibi gelir hiç bitmesin diye azar azar yutkunursun.

Susup izlesen vicdanın ipini çekiyor, haykırıp dursan çocuk kemiklerinden barikatlar örülür önüne. Biz üzerine binalar yığılıp ölmüş çocuğun betona sıkışan kolunu, şerefsizlerin vicdanlarımıza çöktüğü, leşlerin hainlerin alçaklıklarından arta kalan zamanlarda görebiliyoruz. Yani Halep`e dua edecek dudaklarımız FETÖ itlerinin yaptıklarına şaşırma ünlemi koymakla meşgul.

Fetö acımasız! Vicdan ve şeref nakli gereken bir canlı türü. Takke üstü düşse de zedelenecek bir omurgası yok sevinmeli. Damardan girmiş, vatanın damarlarından, ütopyası da cepte.

Yakıtı ego, bunu şakirtleri fulleyip fulleyip milletin üzerine salmışlar. Daha da devam edebilirim ama mesele şerefsizliğinin ölçülerini alacağımız bir yazı değil, mesele mağdur ettiği gariplerin mazlumların acıları ve sesleri.

Bu FETÖ alçaklarının tuzaklarına doymuş suçu sadece Müslüman olmak olan 600 tutsak !! İçerideler, çok içerideler, öyle içerideler ki kuyulardan adaletle çekilmeyi bekliyorlar. Baba diye çağıran evlat sesleri eskimiş. Duvarlar mazlum çeltiği.

28 Şubat darbesi mazlumları 600 masum ne yapıyor sorusu gündeme kaçıncı sıradan girer bilmiyorum ama o babaların evlatlarının ahı bizi birinci sıradan hüsran edecek!

Müslümanların kuyularını kazan bir şerefsizin 28 Şubat kalıntısı darbe hevesini yine Müslümanların sırtına basarak çiçeklendirmesine niye göz yumuluyor anlamıyorum! 600 Yusuf  için adalet insaf Yakup`un gözleri gibi kör oldu sanki.

Kimse kusura bakmasın, bir darbeyi atlatmışken kendi kardeşlerimizin hakkına darbeye göz yumarak ah sağanağına gark olmayalım! Çoğu müebbet ve idam cezası almış bu mazlumların özgürlük özlemini bir Fetöcü hakimin kararıyla dağlayacaksak ölelim! FETÖ'nün çürüyeceği yerde, suçsuz bir babanın evladının başını basacağı sinesi çürüyorsa ölelim!

Yusuflar özgürleşmedikçe, FETÖ kuyu kazmaya devam edecek! Mazlumların ahını almaya devam ettiğimiz sürece FETÖ kasabı bu toprakların damarlarında aheste aheste dolaşmaya devam edecek!

Haber7 / Esra Elönü / Feridenin Günlüğü

Bu haberler de ilginizi çekebilir