• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
Nd Yag Lazer Etkili Yöntem
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Genellikle bayanların kalın tüyler de kullandığı bir yöntem olan lazer tedavisi, dudak üstü kalın kıllarda oldukça etkili bir yöntem. Daha çok vücuttaki lekeleri ortadan kaldırılması için başvurulan bu yöntem, damar tedavisinde de dermatolojik etkisi ile dikkat çekiyor. 1064nm aslında insan vücudu için ideal bir dalga boyu bayanların daha çok tercih ettiği ve özellikle de genital bölgede kullanılan bu yöntemin, epilasyon için 6 ila 8 hafta aralıklarla kullanılması, daha olumlu sonuç veriyor. Alt bacak, koltuk altı ve kasık bölgesinde anında etkili olan Nd Yag Lazer, bu alandaki en etkin teknolojilerden biri olarak dikkat çekiyor. Kırlarda yüzde 60 ila 90 arası azalmaya sebep olan bu yöntem, epilasyon konusunda oldukça tercih edilen geçerli yöntemlerden biri.

Etkili Yöntem ve Fraksiyonel Lazer

Cilt lekelerinin, yara ve ameliyat izlerinin ortadan kaldırılması gerçekten çok önemli. Son yıllarda lazer tedavi yöntemleri ve bu yöntemlerin getirdiği başarılı süreçler, temiz ve pürüzsüz bir cilt için oldukça olumlu sonuçlar ortaya koyuyor. Lazer tedavi yöntemleri içerisinde oldukça popüler bir sistem haline gelen Fraksiyonel Lazer, en etkili hem de olumlu sonuçlarıyla herkese umut veriyor. Muazzam bir teknolojiyi yepyeni ve kaliteli cihazlarla kullanır hale gelmek, tıp ben çok önemli bir gelişim olarak kendini gösteriyor.

Dermatolojik Lazer

Akne, sivilce ve yara izi kapatılması zor bir cilt problemi. Özellikle ameliyat ve kazalar damına yüklendiği zaman, Dermatolojik Lazer pek çok insanın umut bağladığı bir gelişim haline geldi. Cildim hassas yapısı düşünüldüğü zaman, kırışıklık da dâhil olmak üzere pek çok problemi geride bırakan yöntemler, insanlara güzellik konusunda umut vermeye devam ediyor. Hem teknolojisiyle etkileyen hem de sağlıklı bir cilt için muazzam performans ortaya koyan çözümler, her an için http://estetik.andromed.com.tr/ adresi ile birlikte hizmete hazır ve uygun koşullarda kullanılmayı bekliyor. Siz de sağlık için yeni ve etkili çözümlere yakından bakmalısınız.

Bu haberler de ilginizi çekebilir