• DOLAR 32.368
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2325.136
  • ...
Dost-Der`den namaz etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin ve ilçelerinde faaliyet yürüten Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Dost-Der), üyesi olduğu Kur'an Nesli Platformu`nun ekim ayını 'Namaz ayı' ilan etmesinin ardından 6-10 yaş arası çocuklara yönelik 'Gözümün Nuru Namaz' etkinliği düzenliyor.

Derneğin genel merkez binasında düzenlenecek etkinlikler, 1 Ekim Cumartesi günü başlayacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Dost-Der Genel Sekreteri Muhammed Arasan, 6-10 yaş arası tüm kız ve erkek çocukların etkinliğe katılabileceklerini belirtti.  

Özellikle gençlerin namazdan bilinçli bir şekilde uzaklaştırılmaya çalışıldığına dikkat çeken Arasan, çocuklara namazı sevdirmek amacıyla bu etkinliğin düzenlendiğini açıkladı. Arasan, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı namaza teşvik etmek ve sevdirmek amacıyla Mardin Dost- Der olarak, Cumartesi günü hem çocuklara yönelik Rasulullah`ın (sav) ifadesiyle ‘Gözümün nuru namaz` adlı bir program düzenleyeceğiz.” dedi.

Etkinliğin bitiminde ödül merasiminin olacağını kaydeden Arasan, yapılacak programa tüm Mardinli çocukları davet etti. (M. Salih Keskin – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir