• DOLAR 32.584
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2429.61
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - 23 Ocak Pazartesi Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:
 
Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Zahit, Yeniden Başkan Seçildi
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Mustafa Zahit yeniden seçildi. Bakan Faruk Çelik`in de katıldığı kongreye ilgi büyüktü. Kongrede konuşan Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dışında Türkiye`de istikrarı sağlayacak hiçbir partinin olmadığını iddia etti.
 
Baro, Yargı Paketini Yeterli Bulmadı
Şanlıurfa Barosu, Adalet Bakanlığı tarafından açıklanan 3. Yargı paketinde döşünce ve ifade özgürlüğünün sağlanması konusunda arzulanan çözümlerin pakette yeterince bulunmadığını söyledi.
 
THY Gaziantep ve Şanlıurfa Seferi İptal Edildi
Türk Hava Yolları (THY) Gaziantep ve Şanlıurfa uçak seferleri varış noktalarındaki kötü hava şartları nedeniyle iptal edildi.
 
İpekyol Gazetesi: İl Özel İdaresi Asker Ailelerinin Parasını Vermiyor Birçok konuda bütçesinden pay ayırmakta cömert davranan Şanlıurfa İl Özel İdaresi, muhtaç asker ailelerine gelince haklarını gasp mı ediyor? Bütçesinin en az yüzde birini ayırarak, tardıma muhtaç asker ailelerine, evlatları terhis oluncaya kadar maaş bağlamak zorunda kalan Özel İdaresi`nin bu yardımı yapmadığı ortaya çıktı.
 
5 Yıl Aradan Sonra Gelen Beyaz Esaret
5 yıl aradan sonra il merkezinde de etkili olan kar yağışı özellikle ulaşımda trafiğin aksamasına ve kazaların yaşanmasına neden oldu.
 
Şanlıurfa Gazetesi: Bu Köylerde Tiryakiye Kız Yok
Şanlıurfa`nın Akça Mescit Köyü, Adıyaman`ın Yeşil Kaya Köyü ve Kastamonu`nun Orta Öz Köylerinde yıllardır sigara içilmiyor, sigara içenlere kız verilmiyor.
 
Karda Mahsur Kaldılar
Şanlıurfa`da köye gelin almaya giden 3 araçlık düğün konvoyu kar nedeniyle kapanan yolda mahsur kaldı. Kapanan yolda mahsur kalan çiftin imdadına kaymakam yetişti.
(Mehmet Demir - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir