• DOLAR 32.519
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2420.504
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 BATMAN-23 Ocak Pazartesi Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;
 
Batman Basın.Com; `Şefkat Eli Heyeti Van`daki İzlenimlerini Aktardı`
Van`daki depremzedelere psikolojik destekte bulunmak için bu kente giden Batman`da faaliyette bulunan Şefkat Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği heyeti, ziyaretlerini tamamlayarak Batman`a döndü.
 
Batman Postası Gazetesi; `Yerel Basın Desteklenmeli`
BATSO Stratejik Plan Yürütme Kurulu sektör toplantıları kapsamında Batman basını ile bir araya geldi. Toplantıda, Yerel Medya sektörünün desteklenmesi, hibe ve geriye dönük kredilerde yardımcı olunması konusu ile çalışan muhabirlerin sosyal güvenceleri ve iş güvenlikleri konuları konuşuldu.
 
`SP Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Yapıldı`
SP Batman genişletilmiş İl Divan Toplantısında konuşan İl Başkanı Mehmet Fırat, hak ve adaleti tesis etmek isteyen tek siyasi gücün Saadet Partisi olduğunu söyledi.
 
Batman Gazetesi; `Çocuklar Yangın Çıkardı`
Eski bir fabrikanın duvarının dibinde ısınmak için ateş yakmak isteyen çocuklar yangın çıkardı. Atıl durumda bulunan fabrikanın boya atıkları ile birleşen yangın hızla büyüdü, itfaiye ekipleri yangının diğer fabrikalara sıçramaması için canla başla çalıştı.
 
Batman Pusula Gazetesi; `Kuran`ı Güzel Okuma ve Namaz Öğretme Programı Başladı`
Kur`an Nesli Platformu`nun daha önce duyurduğu 07 - 10 yaş arası çocuklara "Kur`an-ı Kerimi Güzel Okuma ve Namaz Öğretme" programı başladı.
 
`Yangında Genç Kızın Çeyizi Kül Oldu`
Batman`da sobanın yandığı odanın bacası yanda bulunan odada yangına sebep oldu. Yangın evlenmeye hazırlanan genç kızın çeyizini kül etti.
 
Batman Barış Gazetesi; `Kar Uçak Kaldırtmadı!`
Türk Hava Yolları`nın (THY) Batman-Ankara seferini yapan yolcu uçağı, yoğun kar yağışı nedeniyle iptal edildi.
 
`Milletvekili Özdemir`den Sevgi Der`e Ziyaret`
Batman`da 11 Ocak`ta kimliği belirsiz kişilerce bomba atılan Sevgi Der`e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Batman Milletvekili Ziver Özdemir, toplum olarak huzura ve sükûnete ihtiyaç olduğunu belirterek, toplumda huzurdan, olumlu adımlardan ve İslami hizmetlerden rahatsızlık duyanlar olduğunu ifade etti.
 
Batman Doğuş Gazetesi; `Hizbullah Operasyonunda 3 Tutuklama`
Polisinin düzenlediği operasyonda, Hizbullah örgütü üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişiden 3`ü tutuklandı.
Batman Medya Gazetesi; `Muayene Olana Diş Fırçası ve Macun Hediye`
Diş hekimi, vatandaşlara diş fırçalama alışkanlığı kazandırmak için muayene ettiği her hastaya ücretsiz diş fırçası ve diş macunu hediye ediyor.
 
Batman Umut Gazetesi; `AKP Yerel Yönetimler Şurası Yapıldı`
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Cuma günü Batman AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen Genişletilmiş Yerel Yönetimler Şurası`na katıldı.
 
Batman Çağdaş Gazetesi; `Küçüklerin Kardan Adam Sevinci`
Batman`da kar yağışına en çok küçükler sevindi. Dün öğle saatlerine dek kent merkezinde etkili olan kar yağışında soluğu dışarıda alan çocuklar, kardan adam yaptı, kar topu oynadı.
 
Halid Coşkun - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir