• DOLAR 32.592
  • EURO 34.785
  • ALTIN 2410.809
  • ...
Yanlış konulan yön levhaları sürücüleri şaşırttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe (Qoser) Şenyurt (Dirbesîyê) yolundaki asfaltlama çalışmasında sürücüleri uyarı için konulan yol levhalarının ters istikametleri göstermesi sürücülerde şaşkınlığa neden oldu.

Sıkılıkla bu yolu kullanan sürücülerden Mehmet Hadi Kılıç, bayramdan önce yol çalışmanın başladığını belirterek, yanlış konulan yol levhaları yüzünden sürücülerin şaşırdığını ve kazaların yaşandığını söyledi.

Kılıç, “Bu mahallede oturuyorum. Yol çalışmasına bayramdan önce başladılar. Asfalt döküp üzerine normal bir çakıl döktükten sonra öylece bırakıp milleti perişan ettiler. Bu tam yol çalışması değil, normal bir asfaltlamadır. Bu levhaları da ters takmışlar. Giriş çıkışları birbirlerine bakıyor. Bir tarafta yol yok bir tarafta var ama her iki levha da yol gösteriyor. Gelenler nereye gideceğini bilmiyorlar. Yaklaşık 3-4 kaza meydana geldi. Çünkü gelen sürücüler giriş çıkışlarda nereye gideceklerini bilmiyor, şaşırıyorlar ve ondan dolayı kazalar meydana geliyor.” dedi.

Yetkililerin söz konusu durumu düzeltmek için bir çaba göstermediklerini de sözlerine ekleyen Kılıç, tepkisini şöyle dile getirdi:

“Kimse ne soruyor ne de ilgileniyor. 2 dakika beklesen belki 10 araç birbirine dolanır. Yetkililer hem yol çalışması için hem de bu yanlış konulan levhaların düzeltilmesi için çaba göstermeli. Bu yol çalışması daha fazla uzasa millet çok perişan olur, bir an önce bitirilmesi lazım.” (Mehmet Aslan-İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir