• DOLAR 32.571
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2432.737
  • ...
SON DAKİKA
Hükümet Yetkilileri Üç Maymunu Oynuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Konya İnanç Özgürlükleri Platformu 228. kez Kayalıpark Meydanında buluştu. Basın açıklamasını Platform adına Fatih Altıparmak okudu. Açıklamaya Bakara Sûresi,120.Ayet okunarak başlandı.

İslam`dan Olan Her Şey Onların Gözünde ya Kötüdür ya Terördür
"Amerikalı Valinin Türkiye İslamcı teröristlerce yönetiliyor" şeklindeki açıklamasının hatırlatıldığı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde AmeriKAN terör devletinin valilerinden Ricy Perry`nin "Türkiye İslamcı teröristlerce yönetiliyor." Demesi, bizi yönetenlerin ne kadar değiştik deseler de, onların gözünde değişen bir şeyin olmadığını ortaya koyan bir açıklamadır. İslami olan, İslam`dan olan her şey onların gözünde ya kötüdür ya terördür ya da Teröristliktir. Elbette onların karşısında "sağılmalık inek" olmamak teröristliktir. Sizi ne kadar sağıyorlarsa siz onların yanında iyi müttefik, siz ne kadar halkınızın ve medeniyetinizin savunucusu iseniz sizler iflah olmaz bir teröristsiniz" ifadelerine yer verildi.

Hükümet Yetkilileri Üç Maymunu Oynuyor
Milli Güvenlik derslerinde subayların zulmünün devam ettiğini belirten Altıparmak, "Ülkemizin kangren haline gelmiş sorunu hâlâ kanamaya ve bir kısım mazlumların yüreklerini sızlatmaya devam etmektedir. Hâlâ 28 Şubat sürecinde olduğu gibi okullarımızda Milli Güvenlik derslerinde subayların zulmü devam etmektedir. Hükümet yetkilileri bu konuda üç maymunu oynamaya devam etmekteler" dedi.

Rablerine Kul Olma Sevdası ve İnancından Başka bir Dertleri Yok
Halen devam eden başörtü sorununda da değinen Altıparmak, "Hırsıza, üçkâğıtçıya, katile, tecavüzcüye, cinsi sapkınlılara her türlü hoşgörü ve iyimserlik gösterenler nedense aynı hoşgörü ve iyimserliği Rablerine kul olma sevdası ve inancından başka bir dertleri olmayan başörtülülere gösterememektedirler" diye konuştu.

Zalim Esed ve Yandaşları Halkına Kan Kusturmaya Devam Ediyor
Suriye halkının direnişlerine destek verdiklerini belirten Altıparmak, "Suriye halkının mücadelesi devam etmektedir. Zalim Esed ve yandaşları halkına kan kusturmaya devam ediyorlar. Suriye halkının direnişi de… Mazlum Suriye halkının yanında olduğumuzu ve halkın kendi geleceği hakkında kendilerinin karar vereceği bir sonla mücadelelerinin sona ermesini ve tevhid ve adalete dayalı bir rejimin kurulması en büyük dilek ve duamızdır" şeklinde konuştu.

Grup 229. haftada aynı yer ve saatte buluşmak üzere dağıldı.

M. Sait Adiyaman - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir