• DOLAR 32.345
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2308.518
  • ...
Laricani, `Duveyk Derhal Serbest Bırakılmalıdır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İRAN - İran İslami Şura Meclis Başkanı Ali Laricani, Filistin Yasama Meclisi Başkanı Aziz Duveyk`in Kudüs işgalcisi Siyonist Rejim tarafından tutuklanmasını kınadı. Laricani, Duveyk`in tutuklanmasının Siyonist israil`in Filistin halkının direnişi karşısında aczini gösterdiğini söyledi.

Laricani yaptığı açıklamada, İran İslami Meclisi`nin, Filistin Yasama Meclisi Başkanı Aziz Duveyk`in tutuklanışının Siyonist Rejimin insanlık dışı ve işgalci rolünün teyidi olduğunu söyledi.

Aziz Duveyk`in Siyonist Rejim zindanlarından özgürlüğüne kavuşmasının üzerinden henüz çok kısa bir süre geçtiğini ifade eden Laricani, Siyonist rejimin uluslararası kanun ve anlaşmaları bir kez daha hiçe saydığını söyledi.

Laricani, İran İslami Şura Meclisi milletvekillerinin, dünyanın bağımsız ve adalet yanlısı meclislerindeki milletvekillerinden, Asya Parlamentolar Birliği`nden, İslami İşbirliği Kurumu Meclisi`nden ve Dünya Parlamentolar Birliği`nden Duveyk`in tutuklanması nedeniyle seslerini yükselmelerini istediğini, söyledi. ilkha
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir