• DOLAR 32.331
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2295.889
  • ...
SON DAKİKA
Anız yangınlar kazalara davetiye çıkarıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Daha önce de anız yangınlarından kaynaklı kazaların meydana geldiği Diyarbakır-Bismil Karayolu’nda anızların yine ateşe verilmesi kazalara davetiye çıkarıyor. Anızın yakıldığı tarlalardan yükselen dumanlar, karayolunda yer yer görüş mesafesini sıfıra indiriyor.  

Olaya tepki gösteren sürücülerden Şahabettin Subaşı, duruma yetkililerin bir an önce çözüm bulması gerektiğini belirtti.

Yakılan anızlar nedeniyle karayolunda görüş mesafesinin düştüğüne dikkat çeken Subaşı, şunları söyledi : "Diyarbakır-Bismil Karayolu kenarında bulunan tarlalarda anızların yakılması biz sürücüleri zor durumda bırakıyor. Gördüğünüz gibi burada yakılan anızlar nedeniyle karayolunda görüş mesafesi sıfıra düşmüş durumda. Bu hem kazalara davetiye çıkarıyor hem de anızların yakıldığı tarlalarda bulunan canlılara da zarar veriyor. Bunu yetkililer biliyor. Defalarca dile getirilmesine rağmen kimse müdahale etmiyor. Bu soruna bir an önce çözüm bulunması gerekiyor."

Hatırlanacağı üzere önceki günlerde anız yangını nedeniyle Diyarbakır-Bismil Karayolunda zincirleme kaza meydana gelmiş ve 20 kişi yaralanmıştı. (Şükrü Tontaş -İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir