• DOLAR 32.59
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2489.05
  • ...
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatında bayramlaşma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Bayramın 3. gününde HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı`nın düzenlediği bayramlaşma programına katılarak partililer ve halkla bayramlaştı.

HÜDA PAR Batman İl Binasında düzenlenen bayramlaşma programında HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Abdurrahman Cens ve Eyyüp Yanaç, GİK Üyeleri İsa Aydın ve Serkan Ramanlı, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve il yöneticileri hazır bulundu.

Bayramlaşmaya Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Burhanettin Ceylan, Abdulbaki Polat,  STK temsilcileri ve halktan yoğun katılım oldu. Bayramlaşmada gelen misafirlere bayram şekeri ve gülsuyu ikram edildi.

Batman İl Başkanlığı`ndaki bayramlaşma ile ilgili konuşan İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, “Batman İl teşkilatı olarak tüm Müslümanların ve hasseten halkımızın Kurban Bayramını tebrik ediyoruz. Rabbim hayırlara vesile kılsın. İslam coğrafyası olarak zor süreçlerden geçiyoruz. Bu bayramlar ümmet arasında birlik, beraberlik, vahdet ve  ayağa kalkmanın vesilesi olur inşallah. Sayın Genel Başkanımız da bayramlaşmamıza iştirak ettiler. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği bu bayramlaşmada katılan halkımızdan Rabbim razı olsun. İnşallah bu bayramlar halkın birlik, beraberlik ve vahdet içerisinde tekrardan kardeşlik duygularıyla bir araya gelmesi için bir harç olur. Bu toplumun harcında İslam ve İslami değerler vardır. Bu değerlerin de en önemlisi bayramlarımızdır.” dedi.

Yusufilere yeniden yargılama yapılmalıdır

Doğru, “Batı özellikle İslam coğrafyasını sömüren emperyal güçler bu damarları ısrarla koparmaya çalışıyorlar. Bunlara destek olan yerli işbirlikçilerde her seferinde bazı şeyleri bahane ederek, bu bayramları sabote etme  uğraşındalar. Allah`ın izniyle toplumumuz bu değerleri kabul etmiştir, bu onların yapılarında mevcuttur.” ifadelerini kullandı.

Zindandaki Yusufilerin sorunlarına ve kumpaslara dikkat çeken Doğru şunları söyledi: “Zindandaki Yusufilerin bayramlarını buradan tebrik ediyorum. Çeşitli oyun ve kumpaslarla 10-15 hatta çeyrek asırdır haksız yere tutulan bu kardeşlerimiz inşallah aile ve sevenlerinden uzak geçirecekleri son bayram olur. Bir sonraki bayramda daha güzel bir ortamda aileleri içerisinde daha güzel bayramlar geçirirler. Özellikle darbe girişiminden sonra ortaya çıkan tablo, devletin üst kademesinde bulunan insanların bunu göz önünde bulundurmaları gerekir. Yargı eliyle hakim ve savcıların vermiş oldukları o kararlar, emniyet güçlerinin almış oldukları ifadeler, bize şunu göstermiştir ki, bunlar haksız bir şekilde zindanda tutulmaktadırlar. Ve bunlara en kısa sürede yeniden yargılama, haklarının iade edilmesi ve iade-i itibarlarının sağlanması gerekir. Bu vesileyle bu bayram günüde   özellikle devletin üst kademesinde bulunanlara çağrımız şudur ki, bu mazlumiyetleri ve mağduriyetleri bir an evvel görsünler ve bunları tez elden aile ve sevenlerine kavuşmaları için gerekli hukuki zemini hazırlasınlar.” şeklinde konuştu.

Doğru son olarak, “Tüm Müslümanların bayramını tekrardan tebrik ediyorum. Rabbim hayırlara vesile kılsın.” dedi.(M.Sait Çelik-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir