• DOLAR 32.55
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2440.261
  • ...
Denizli'de Yasinler bu yıl da et dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İki yıl önce  Kurban Bayramı gününde fakirlere kurban eti dağıtırken HDP/PKK’liler tarafından vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşları adına düzenlenen kampanya bünyesinde bu yıl da Denizli’de kurban eti dağıtıldı.

Avrupa Yetim-Der’in de kurban bağışında bulunduğu kampanya kapsamında 85 aileye kurban eti ulaştırıldı.

Dernek üye ve gönüllülerinin katılımıyla gerçekleştirilen kesimde, kurban etleri paketlenerek dağıtıma hazır hale getirildi. Üye ve gönüllülerin katılımıyla, Hakk’a Davet Derneği tarafından daha önce tespit edilen  fakir ailelere kurban etleri tek tek ulaştırıldı.

Bu yıl da Yasin Börü ve arkadaşlarının anısına sahip çıkmaya çalıştıklarını dile getiren Hakk’a Davet Derneği Yardım Komisyonu  Başkanı Nuri Çelik, “Allah’a hamdolsun ki, Rabbimiz bizleri kendisine yaklaştıran bir kurban bayramına daha ulaştırdı. Bizler Kurban keserek ve bu kurban etlerini dağıtarak Allah’a yaklaştığımızı biliyorduk. Fakat Yasin Börü ve arkadaşları kurban eti dağıtırken şehit olmakla bu yakınlaşmanın mücessem örneği olarak bizlere bir miras ve anı bıraktı. Bizler de bu miras ve anılarına sahip çıktığımızı göstermek adına bu yıl da kurban etlerini Yasinler adına dağıttık ve onların ulaştıramadığı kurban etlerini inşallah biz ulaştırdık.”

Kurban Bayramı’nın paylaşmak olduğunu söyleyen Çelik konuşmasının devamında şunları dile getirdi:

“Özellikle Kurban Bayramı gibi, bizlere paylaşmayı öğreten, paylaştığımız ölçüde yüceldiğimizi öğreten mübarek günlerde görüyoruz ki Müslümanlar olarak çok daha fazla yapmamız gereken işler var. Bu gün kurban eti dağıtırken hayır sahiplerinin kendilerine bir poşet et getirmesini bekleyen, ancak bayramdan bayrama et yiyebilen insanların o sevinçlerini görünce Allah’a bir kez daha hamd ediyor ve bizleri daha güzel işlerde muvaffak etmesini diliyoruz.”  (Ahmet Ural-İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir