• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Zulmün Kahroluşu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bunlar her zaman koltuklarını tahtlarını mazlum ve mustazaf Müslümanların sırtlarında gerçekleştirmeye yeltenmişler ve yelteniyorlar da ama bu tuğyan ve şirk dolu yaratıklara karşı her zaman İbrahimleri, Musaları, Muhammedleri, Selahaddin Eyyubileri, Seyyid kutubları ve nice Allah yiğitlerini her anında karşılarında bulmuşlar ve onların sevinçlerini kursaklarında bırakmışlar.
Kendi zamanımızda firavunların ebu cehillerin, nemrutların, Kemalistlerin tuğyanları aynı görevi yerine getirmek için zumlu kaldığı yerden tekrar devam etmek telaşına kapıldılar. Oysa ki bilmiyorlar mı onlara karşı direnişe geçecek yiğit kahramanları…
Demokrasi, insan hakları gibi sözlü kelimeler adı altında küfrün torunları İslam coğrafyalarına bir bir saldırdıklarını görüyor ve de biliyoruz. Müslümanların namuslarına nasıl el attıklarını işkencelerini nasıl yaptıklarını ve kısacası İslami değerlerimize nasıl saldırdıklarını hepimiz unu bilmekteyiz
Özellikle bütün ümmetin ortak sorunu haline gelen Filistin, sonu alınmaz hale gelmiştir. Allah düşmanı Siyonist Yahudiler ve onların büyük şeytanı ABD tarafından istedikleri oyunu oynata biliyor ve istedikleri gibi her gece saldıra biliyorlar. Haçlı zihniyetinden aldıkları dersin uygulamasını yapıyorlar. Ama Allah’ın izniyle kafalarında tasarladıkları hayalleri, rabbim kutlu erleriyle bir bir suya dökecek.
Evet ümmetin, mazlum Müslümanlarının göz yaşları dineceği, ümmetin suskunluğunun sana ereceği, vahdet günlerini çabukluğunu rabbim dünya yüzüyle nesib eylesin.
Evet mazlum bırakılmış coğrafyalar artık yiğitlerini bekliyor dört gözle Şeyh Şamillerin Şeyh Saidlerin Selehaddin Eyyubilerin meydanlara çıkacağı günü bekliyor.

Gökhan Ulalı / Hakkari - Yaş: 20


Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhabergazetesi.com e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir