• DOLAR 32.593
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2512.652
  • ...
AK Parti Bitlis Gençlik Kollarından `Yasin Börü` kurban kampanyasına destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Bitlis İl Gençlik Kolları Başkanlığı, üzerinde ‘Yasin Börü`nün Ulaştıramadığı Kurban Etini Siz Ulaştırın` yazılı tişörtleri giyerek, kurban etlerini mağdur ailelere ulaştırdılar.

Konu hakkında açıklamada bulunan AK Parti Bitlis İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şems Nasır, bu yıl Türkiye`nin 81 ilinde AK Gençlik olarak muhtaç ailelere kurban etleri dağıtırken, 6-8 Ekim olaylarında vahşice katledilen ve Türkiye`de simgeleşen Yasin Börü`yü hatırlatmak istediklerini belirtti.

Nasır, “Gençlik kollarımızla birlikte kesilen kurban etlerini muhtaç ailelere dağıtıyoruz. Bizler merkezde 100 aileye bu etleri ulaştırmayı hedefledik. Bunu yaparken ‘Yasin Börü`nün Ulaştıramadığı Kurban Etini Siz Ulaştırın` kampanyasına destek vermek istedik. Yasin Börü basılı tişörtleri giyerek gittiğimiz her yere 6-8 Ekim olaylarında yapılan vahşetti hatırlatmak istedik. İnşallah bundan sonra bizleri daha huzurlu ve güzel günler bekliyor. Kardeşçe beraber yaşayacağımız günlerin geleceğine inanıyoruz.” dedi. (Şükrü Tontaş- İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir