• DOLAR 32.513
  • EURO 34.624
  • ALTIN 2491.364
  • ...
"Yatırımlar en kısa sürede bölge insanını huzura erdirecektir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz Bitlis Öğretmenevinde düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katılarak bir konuşma yaptı.

Van’da PKK’nin bombalı araçla düzenlediği saldırıyı hatırlatan Demiröz, birlik ve beraberliği çok ihtiyacın olduğunu vurguladı.

“Bu hainler gerçekten bayram nedir bilmiyor.”^diyen Demiröz, “Bu alçakların ne zaman ne yapacakları belli değil. Bu nedenle daha çok kenetlenmemiz ve daha çok çalışmamız lazım. Güvenlikte de çok iyi bir durumdayız. Güvenlik güçlerimize güveniyoruz. Bu alçakların kökü kazılana kadar buradaki mücadeleler devam edecek.” dedi.

Demiröz, hükümet olarak bölgeye büyük yatırımları planlandıklarını vurgulayarak, “İnşallah bu yatırımlar en kısa sürede bölge insanını huzura erdirecektir. Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Bayramlar güzel, Arefe gününden beri hacılarımız Arafat’ta dua ediyor. Bizlerde diyoruz bize de dua edin. Allah hepimizin dualarının Arafat’ta yapılan dualar seviyesinde olsun diyorum. Allah bundan sonra birliğimizi ve beraberliğimiz bozmasın.” diye konuştu.

Bitlis Valisi Ahmet Çınar da yaptığı konuşmada bayramların, küskünlükleri bitirmenin en güzel vesilesi olduğunu ifade ederek, “İnşallah bunun hep birlikte yaptık, yapacağız ve yapıyoruz. Biz şehrin yöneticileriyle hep bir aradayız. Bitlis için çalışıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Niyetimiz iyi ve çabamız var. Sadece terör değil konumuz. Güvenlik elbette ki olmadığı zaman para huzursuz ortama girmiyor. Orada olanlar da kaçıyor. Kimse terör bölgesinde yatırım yapmıyor ve yapmak istemiyor. Çünkü yarın ne olacağını bilmiyor. Ama biz onu da unutmuş değiliz. Bu şehir için hayallerimiz, proje ve fikirlerimiz var. Gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz.” diye belirtti.

Törenin ardından Vali Çınar ve Demiröz katılımcılarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Bayramlaşma törenine, Vali Yardımcıları Kamil Güzel, Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, İl Jandarma Komutan Albay Mustafa Gezer, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, ilçe belediye başkanları, kurum amirleri, mahalle muhtarları, sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.(Şükrü Tontaş- İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir