• DOLAR 32.601
  • EURO 34.835
  • ALTIN 2496.828
  • ...
"Kurban Bayramı denilince Yasin Börü akla gelir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın ve Haliliye İlçe Başkanı Basri Demir’in kurban kesim yerlerini ve kurban satıcılarını ziyaretleri sonrası İLKHA’ya yaptığı açıklamada kurban bayramı denildiğinde Yasin Börü’nün akıllara geldiğini ifade etti.

6-8 Ekim Kobani bahaneli olaylarda kurban eti dağıttığı esnada PKK/HDP’liler tarafından vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının hafızlardan silinmediğini, her kurban bayramına girildiğinde yüreklerinde canlandığını söyleyen Yalçın, tarih boyunca bunun silinmeyeceğini ifade etti.

Şanlıurfa Yardımeli Derneğinin kurban kesim çadırını da ziyaret eden Yalçın, burada çalışanlarla hasbihal edip kurban kesmesine yardım etti.

Yalçın, burada yaptığı açıklamada , “Kurban bayramı münasebetiyle HÜDA PAR olarak hem hayvan pazarındaki esnafları ziyaret ediyoruz, hem de kurban kesim alanlarını ziyaret ediyoruz. Şu an Şanlıurfa Yardımeli Derneğinin kurban kesim alanındayız. Burada gönüllü çalışan arkadaşları ziyaret ettik. Emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Kurban Bayramının İslam ümmetinin vahdetine, kardeşliğine vesile olmasını temenni ediyoruz.”

“Kurban Bayramı denilince ilk aklımıza gelen Yasin Börü’dür”

Yasin Börü adına kurban etlerinin dağıtımına devam edildiğini söyleyen Yalçın, şöyle devam etti:

“Kurban Bayramı denilince ilk aklımıza gelen Yasin Börü’dür. Bir kurban bayramında daha Yasin Börü ve arkadaşlarının katledilişi hafızalardan silinmiş değil, silinmesi de mümkün değildir. Her Kurban Bayramı geldiğinde bu acı tablo yüreğimizde canlanıyor. Seferber olan gönüllü kardeşlerimiz Yasin Börü tişörtü giyerek kurban dağıtmaya devam ediyorlar. Bu artık bir vizyon halini almıştır. Fakir ailelere kurban eti dağıtmaya yönelik bir seferberlik ilan edilmiş. Bizlerde HÜDA PAR olarak destek vermek amacıyla buradayız.”

“Bayramın üçüncü günü il binamızda bayramlaşma olacaktır”

Parti olarak bayramlaşma programını da açıklayan Yalçın, tüm üyeleri ile  Şanlıurfalıları bayramlaşmaya davet ederek, “HÜDA PAR Şanlıurfa İl Teşkilatı olarak Bayramın üçüncü günü il binamızda saat 13.00 ile 16.00 arasında bayramlaşmamız olacaktır. Tüm parti üyelerimiz ve halkımız davetlidir.” dedi. (Ramazan Casuk-İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir