• DOLAR 32.378
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2326.059
  • ...
FETÖ mağduru aileler Yusufiler adına kurban kestirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kurban Bayramı dolayısıyla "28 Şubat ve FETÖ Mağduru Aileleri İnisiyatifi", cezaevlerinde olan Yusufiler için  Batman'da kurban kestirdi.

Kurban kesimi sırasında bir konuşma yapan "28 Şubat ve FETÖ Mağduru Aileler İnisiyatifi" sözcüsü Hüseyin Olam, İslami kimliklerinden dolayı cezaevine konulan Yusufiler için kurban kestiklerini, kesilen bu kurbanların Yusufilerin özgürlüğüne vesile olmasını umduklarını söyledi.

Olam, " Bu kurbanların Yusufilerin çilelerinin ve mağduriyetlerinin bitmesine vesile olmasını Allah-u Teâlâ'dan diliyoruz. Biz Yusufi ağabeylerimizin cezaevlerinde bulunmalarının her hangi bir suçtan dolayı olduğuna inanmıyoruz. Onların suçu tüm Peygamberlerin izini sürdürmektir. Yusufiler Peygamberlerin misyonunu yüklendikleri için karanlık yapılar tarafından suçlandılar ve mağdur edildiler. Rabbimizden dileğimiz, bu Kurban Bayramının onların kurtuluşuna ve diğer bütün mağdurların özgürlüğüne vesile olmasını niyaz ediyoruz." dedi.

İnsiyatif olarak Yusufilerin ve ailelilerinin bayramlarını kutladıklarını ifade eden Olam, konuşmasının devamında şunları kaydetti:

"Rabbim Yusufilerin ve ailelerinin sabrını artırsın. Onlar bizim azizlerimizdiler.Onlar bizim gözlerimizin nurudurlar. Biz onlara karşı çok muhabbetliyiz. Onlara buradan saygımızı ve hürmetimizi yolluyoruz." (M. Sait Çelik - İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir