• DOLAR 32.322
  • EURO 35.109
  • ALTIN 2293.066
  • ...
Avrupalı hayırseverlerin bağışladığı kurbanlar kesildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yılın belli dönemleriyle sınırlı kalmayarak, yaptığı yardım çalışmalarıyla binlerce yetim, öksüz, muhtaç ve fakire ulaşarak hizmetlerini sürdüren Avrupa Yetim Der (Internatıonal Help Organızatıon Pro Orphans), 2016 kurban kesim programını gerçekleştirdiği 14 ilden biri olan  Batman’da, Avrupalı hayırseverlerin bağışladığı kurbanlar sabah saatlerinden itibaren kesilmeye başlandı.

Almanya merkezli Avrupa Yetim Der, 2016 kurban programı çerçevesinde Türkiye, Afrika, Balkanlar ve Filistin’de Kurban Bayramı boyunca kurban kesip, muhtaçlara et dağıtım faaliyetlerine Bayram günleri boyunca devam edecek.

Yapılan kurban çalışmaları hakkında bilgi veren Avrupa Yetim-Der Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş, "Avrupa Yetim Der olarak 2016 Türkiye kurban programı çerçevesinde Batman'dayız. Avrupa'da hayırseverlerin bağışladığı kurbanları şu anda kesiyoruz. Avrupa Yetim Der olarak sadece Türkiye değil Filistin, Balkan ülkeleri, Asya, Afrika ve diğer ülkelerdeki kurban çalışmaları, bugün itibarıyla başlamıştır." ifadelerini kullandı.

Hayırseverlere de seslenen Ateş, yetim ve mağdurlara hayır köprüsü olan Avrupa Yetim Der’e kurban sonrası da yardım ve bağışların devam etmesini istedi.   (M. Sait Çelik - İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir