• DOLAR 32.559
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2428.504
  • ...
Karlıova`da şehitlerin kabirleri ziyaret edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bayram namazı sonrası Karlıova ilçe merkez mezarlığında buluşan  HÜDA PAR üyeleri 2015 Mart ayında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden KAR DER Başkanı Murat Akansu`nun mezarını ziyaret ettiler.

Mezarlık ziyareti sonrası Karlıova ilçe merkezinde ve köylerini dolaşan heyet, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunurken, taziyesi olanlara   başsağlığı diledi.  Heyet  daha sonra 6-8 Ekim saldırılarında PKK`liler tarafında katledilen Cengiz Tiryaki ve Fethi Yalçın`nın kabirlerini ziyaret etmek için Sertmekaya köyüne gittiler.

Katledilenlerden Cengiz Tiryaki için dua edilerek Yasin-i Şerif okuyan dava arkadaşları daha sonra Fethi Yalçın`ın mezarını ziyaret için Karlıova`nın Kale mahallesindeki mezarlığa gitti. Kalabalık heyet, burada da Fethi Yalçın`nın kabri başında Yasinler okuyarak dualar ettiler.

Kabir ziyareti sonrası Fethi Yalçın`ın evine giden dava arkadaşları, ailesi ve akrabalarına  başsağlığı ve sabır diledi.  

HÜDA PAR ilçe Başkanı Yavuz Bingöl`ün Şehid Fethi Yalçın`ın küçük oğlu Efkan`ı kucağına alarak sevmesiyle dava arkadaşlarının hüznü ve duygu yoğunluğu içinde gözyaşı dökmeleri gözlerden kaçmadı.(İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir