• DOLAR 32.332
  • EURO 35.074
  • ALTIN 2279.523
  • ...
İçişleri Bakanı Soylu, Muş'ta gündemi değerlendirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Soylu’yu havaalanında Muş Valisi Seddar Yavuz, Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya ve kurum amirleri karşıladı. Kent merkezindeki Lale Cami’nde kılınan bayram namazının ardında gazetecilere açıklamada bulunan Soylu, Türkiye’nin içişlerine karışılmasına müsaade etmeyeceklerini vurguladı.

ABD Ankara Büyükelçisinin 28 belediyeye atanan kayyumlarla değerlendirmesini eleştiren Soylu, halkın kaynaklarını tekrardan halka aktaracaklarını belirtti.

Soylu, şunları söyledi: “Bizi üzen dün bir büyükelçinin değerlendirmesidir. Türkiye’nin içişlerine bir müdahale olarak kabul ederiz ve bu değerlendirmeyi asla kabul edilemez buluruz. Aziz milletimizin bayramını tebrik ediyoruz. İnşallah bu bayram ülkemize ve tüm dünyaya kardeşliği, barışı, sevgiyi ve muhabbetti hâkim kılar.” dedi.

Kayyum atamalarını değerlendiren Soylu, “Bu konuda inanıyorum ki görevlendirilen arkadaşlarımız kaymakamlarımız, oradaki yetkililer her birisi çok başarılı bir şekilde yönetim ortaya koyacaktır. Bu sabah geldiğimizde onlarla yaptığımız müzakerelerde belediyelerin eksiklikleri, aksaklıkları, onlara neler yapılması lazım geldiği ve dün dahi arkadaşlarımız belediyelerde bayram hazırlıklarını gerçekleştirdiler. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Hizmetler en üst seviyede görülecektir. Halkın kaynakları milletimize, halka aktarılacaktır.” açıklamasında bulundu.  (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir