• DOLAR 32.331
  • EURO 35.072
  • ALTIN 2299.086
  • ...
K.Maraş`ta trafik kazası: 3 kişi öldü biri ağır 3 kişi de yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kaza, Elbistan-Malatya karayolunun 30.kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şefik Katı (35), eşi Cemile (33) ve çocukları 10 yaşındaki Rümeysa ve 7 yaşındaki Arda Katı ile birlikte 46 D 5528 plakalı otomobili ile Elbistan`dan bayram tatili için Karahasanuşağı Mahallesi`ne gitmek üzere yola çıktı. Şefik Katı`nın kullandığı otomobil, Gücük Mahallesi kesimine ulaştığı sırada karşı yönden gelen ve Yunus Emre Mert idaresindeki 06 YME 85 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Feci kazada her iki otomobilde şarampole uçtuktan sonra durabildi. Çarpışmanın etkisiyle Katı`nın kullandığı otomobil demir yığınına döndü. Olaya yakın bir bölgede yol uygulaması yapan jandarma ekipleri yetişti.

Ancak baba Şeref ile çocukları Rümeysa ve Arda, araç içerisinde can verdi. Anne Cemile Katı ise kazayı ağır yaralı olarak atlattı. Olay yerine çağrılan Elbistan İtfaiye ekipleri, yaralı haldeki anne Cemile Katı`yı sıkıştığı yerden çıkardı. Durumu ağır olan anne Katı, ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.

Ancak, çocukları ve eşi için ekiplerin yapabileceği pek bir şey kalmamıştı. Baba ve 2 çocuğunun cansız bedenleri, itfaiye ekiplerince çıkarılabildi. Olayda yaralanan diğer aracın sürücüsü Mert ve yanındaki kardeşi Murathan Mert de Elbistan Devlet Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Baba ve 2 çocuğunun hayatına mal olan kazayı duyup olay yerine gelen yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Baba ve çocuklarının cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Elbistan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir