• DOLAR 32.53
  • EURO 34.874
  • ALTIN 2485.522
  • ...
`Zulmün sona ermesi için çabalarımızı yoğunlaştıracağız`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

“28 Şubat ve FETÖ Mağduru Aileleri İnisiyatifi” olarak bir araya gelen mahkûm ailelerini ziyaretlere devam eden HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, geldiği Şanlıurfa`da Göv ailesini ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Yapıcıoğlu`nu mağdur İbrahim Halil Göv`ün babası Mehmet Göv ve yakın akrabaları karşıladı. Ziyaret boyunca, 28 Şubat darbecileri ve FETÖ/PDY tarafından mağdur edilen aileleri dinleyen Yapıcıoğlu, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Yapıcıoğlu aileleri dinledikten sonra önemli açıklamalarda bulundu. 1992 yılında sırf İslami hizmetlerde bulunduğu gerekçesiyle İbrahim Halil Göv ve onun gibi birçok kişinin cezaevinde tutulduğunu belirten Yapıcıoğlu, bunların maruz kaldığı zulmün sona ermesi için çabalarını yoğunlaştıracaklarını söyledi.

Türkiye`nin gündemindeki en önemli konulardan birinin, İslami kimliklerinden dolayı mağdur edilenler olduğunu belirten Yapıcıoğlu, şöyle konuştu:

“Malumunuz son birkaç gündür Türkiye`nin gündemdeki konulardan biri de Paralel Devlet Yapılanması ve 28 Şubat yargısının mağdur ettiği kişilerdir. Bunlardan bir tanesinin bugün ailesini, Mehmet amcayı ziyaret ettik. Oğlu İbrahim Halil Göv, 1992 yılının Ekim ayından bu yana cezaevinde ve 24 yılını doldurmak üzeredir. Bu ailenin yaşadığı mağduriyet devam eden binlerce mağduriyetten sadece bir tanesidir. Bunların maruz kaldıkları zulmün sona ermesi için çabalarımızı yoğunlaştıracağız. Ve inşallah sonuç almayı umut ediyoruz.” (Ramazan Casuk-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir