• DOLAR 32.378
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2326.059
  • ...
`Çukurca`da ölüm kalım savaşı veriliyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da PKKterör örgütüne yönelik operasyonlarla ilgili konuştu. Güler, özellikle Çukurca'daki operasyonla ilgili "Bir ölüm kalım savaşı veriliyor." dedi.

Çukurca'da bir ölüm kalım savaşının verildiğini söyleyen Güler, 30 yıldır girilmeyen yerlere girildiğini ve çok önemli sonuçların alındığını söyledi.

PKK  KALETEPE'DEN TEMİZLENDİ

Jandarma Genel Komutanı Yaşar Güler, şunları söyledi: "Çukurca'da bir ölüm kalım savaşı verilyor. Teröristler Kaletepe'den tamamen söküldü. Tespit edilen bölgelere tek tek girilecek. Çukurca'da 30 yıldır girilemeyen yerlere girdik. Çok önemli sonuçlar aldık."

RAKKA VE MUSUL'A OPERASYON İDDİASI

Orgeneral Yaşar Güler DAEŞ'in temizlenmesi için Rakka ve Musul'a da operasyon yapılması gerektiği görüşleri ile ilgili; "İyi değerlendirilmesi gerekir" ifadesini kullandı.

KORUCULAR

Güler korucuların Uzman Jandarma statüsüyle terörle mücadelede daha aktif kullanılacağına ilişkin haberlerle ilgili; "Böyle bir çalışma yok, bu haberler korucuların beklentilerinden kaynaklanıyor ancak bu talep değerlendirilebilir." açıklamasında bulundu.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir