• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Motosiklet hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkez Bahçelievler Mahallesi’nde kimliği belirsiz hırsızların, bir kişiye ait motosikleti çaldıkları an saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde Ömer Muhtar Bulvarı ile Stad Caddesinin kesiştiği Üç Yıldız Sitesi karşısındaki 72 EC 533 plakalı  motosiklet kimliği belirsiz hırsızlar tarafından çalınırken güvenlik kamerasına yansıdı.

Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, yaşları 15 ile 20 arasında değişen 2 kişinin motosikleti işyerinin önünden götürdüğü gözüküyor. Görüntülerde hırsızlardan birinin çevreyi kontrol ettiği, diğerlerinin ise işyeri önündeki motosikletin kilitli olup olmadığını kontrol ettiği görülüyor. Ardından kilitli olan motosikleti tekme ile bir hamlede kilidini kırarak motosikleti çaldıkları kameraya yansıyor.

Motosikleti çalınan Yavuz Yıldız, "Akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde Ömer Muhtar Bulvarı ile Stand Caddesinin kesiştiği Üç Yıldız Sitesi karşısındaki işyerimin önünde 72 EC 533 plakalı kırmızı motosikletim kilitli bir şekilde park etmiştim. Eve gitmek için işyerimden çıktığımda motosikletimin olmadığını, hırsızlar tarafından çalındığını gördüm. İşyerimin güvenlik kamerasında hırsızlık anı saniye saniye görünüyor.  Hemen 155’i arayıp motosikletimin çalındığını ihbar ettim. Petrol Mahallesi’nde bulunan Şehit Hasan Gül Polis Merkezinde ifade verdim." dedi. (M. Sait Çelik - İLKHA)



















Bu haberler de ilginizi çekebilir