• DOLAR 32.375
  • EURO 35.365
  • ALTIN 2323.92
  • ...
Kayyım Heyeti: ŞUTSO'yu kısa sürede seçime götüreceğiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞUTSO Onursal Başkanı İsmail Demirkol, ŞUTSO Önceki Dönem Genel Sekreterleri Hasan Fehmi Hayırlı ve Mehmet Emin Bayaslan’dan oluşan Kayyım Heyeti, ŞUTSO’da yaşanan süreci değerlendirdi.

Heyet adına açıklamayı ŞUTSO Onursal Başkanı İsmail Demirkol, süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

ŞUTSO meclisinde tutuklamalar ve istifalar nedeniyle boşalmalar olduğunu dile getiren Demirkol, bu yüzden de kayyım heyeti olarak en kısa sürede yönetim kurulunu oluşturup odayı seçime götüreceğini belirtti.

Seçim sürecinin tamamlanması dışında bir tasarrufta bulunma gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyleyen Demirkol, “Bu süreç içerisinde bizim görevimiz, boşalan meclis üyeliklerine, meslek komitelerinin yedeklerinden üyeleri çağırarak meclisi oluşturmak ve oluşan meclisle Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ve başkanının seçilmesini sağlamak. Bunun için bugün Şanlıurfa Merkez İlçe Hakimi ile görüşeceğiz ve seçim sürecini belirleyeceğiz.

 Sayın Valimizi ziyaret edeceğiz, bazı acil konuları görüşeceğiz.  Seçim sürecinin tamamlanması dışında bir tasarrufta bulunma gibi bir düşüncemiz yoktur. Odanın temsilcisi meclistir. Meclisin belirleyeceği yönetim kuruludur ve icra yetkisi yönetim kurulundadır. Bizim görevimiz o yönetim kurulunu belirlemektir. Yönetim kurulu belirlendikten sonra rutin işler onlar tarafından yürütülecektir. Belirli bir takvimimiz yok en kısa sürede yönetim kurulunu oluşturup odayı seçime götüreceğiz.” diye konuştu. (Ramazan Casuk-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir