• DOLAR 32.601
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2411.571
  • ...
Bayram şekeri tezgâhlardaki yerini aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala bayramın vazgeçilmezi olan rengârenk şekerler ve lokumlar tezgâhtaki yerini almaya başladı. Şeker fiyatları, kalitesine göre 5 TL ile 45 TL arasında değişirken, lokum fiyatları ise 5 TL ile 15 TL arasında değişiyor.

Bayramların vazgeçilmezi olan bayram şekerleri tezgâhları süslese de şu ana kadar istediği rağbeti görmediğini belirten esnaflar, hafta sonunu bekliyor.

Şeker fiyatlarında geçen yıla göre herhangi bir artışın olmadığını belirten Fesih Balkaya, “Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Bizlerde şeker, çikolata, lokum çeşitlerimizi tezgâhlarımıza dizip hazırladık. Şeker ve şekerleme fiyatları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da uygun. Tabi şeker fiyatları çeşidine göre değişiyor. Şeker fiyatları, kalitesine göre 5 TL ile 45 TL arasında değişirken, lokum fiyatları ise 5 TL ile 15 TL arasında değişiyor.” dedi.

Fiyatları çok ucuz olan şekerlere karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini söyleyen Balkaya, “Vatandaşlar bütçesine göre hareket etmelidirler. Fakat fazla masraf olmasın diyerek ucuz şekerlere yönelmelerini de tavsiye etmiyoruz. Zaten şeker fiyatlarımızda herhangi bir artış yoktur. Bundan dolayı vatandaşlarımız özellikle son kullanma tarihi geçmiş ve markası olmayan şeker ürünlerine dikkat etsinler.” ifadelerini kullandı. (Ayetullah Tarhan-İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir