• DOLAR 32.542
  • EURO 34.894
  • ALTIN 2476.338
  • ...
BDP`nin Hırsızı İçeriden
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Barış ve Demokrasi Partisi İl Binasında iki gün önce hırsızlık olayı meydana gelmiş ve parti binasından çelik para kasası sert bir cisimle patlatılarak, 2 bin TL (iki bin) para çalınmıştı.

 

Hırsızlık olayının ardından başlatılan çalışmalarda, parti binasının bulunduğu ana giriş kapısında zorlama izinin olmadığı ve içeriye anahtar ile açılmak suretiyle girildiğinin tespit edilmesi üzerine hırsızlık olayının parti binasında çalışanlardan birileri tarafından yapılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruldu.

 

Bu yönde yapılan araştırmalar sonucu parti binasında çaycı ve temizlikçi olarak görev yapan M.Ş.T gözaltına alındı. Zanlının evinde yapılan arama neticesinde parti binasından daha önceden çalınan bir adet Samsung marka monitör, bir adet Everest marka bilgisayar kasası, bilgisayar aparatları ve çelik para kasasından çalınan paranın miktarı olan 750 TL para ele geçirildi.

 

Zanlının evinde ele geçen malzemelerin parti yetkilileri tarafından teşhis edilmesi üzerine kendilerine teslim edilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

Öte yandan, bir evden tabanca ve 40 bin TL para çaldığı belirtilen D.İ de çaldığı tabanca ile yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Yine bir araçtan 82 ekran LCD televizyon çaldığı iddia edilen R.Y. gözaltına alınırken, televizyonun sahibine teslim edildiği kaydedildi.
 
Veysi Demir - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir