• DOLAR 32.331
  • EURO 35.102
  • ALTIN 2295.726
  • ...
SON DAKİKA
Memleketin şaftı kaymış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hüseyin Kaya / Doğruhaber

FETÖ soruşturmaları kapsamında siyasi partilerden de gözaltına alınmalar başladı.

Ak Parti içerisinde alttan başlayarak önce birkaç ilçe belediye başkanı tutuklandı. Operasyonların daha yukarılara tırmanma ihtimali üzerinde duruluyor.

CHP ve MHP içerisinde de tek tük gözaltılar söz konusu oldu.

Siyasi partiler içerisinde şimdilik üst düzey gözaltına alma olayı yaşanan tek parti BBP. Herhalde ondan olmalı ki, Genel Başkan Mustafa Destici, sesini çok yükseltmese de itiraz ediyor.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal`ın da bulunduğu parti üyelerinden bazıları tutuklandı.

Mustafa Destici`nin itirazı anlaşılır da yardım için gittiği merci anlaşılması zor bir yer.

Nereye mi gitmiş?

Ak Partiye ya da MHP`ye değil, CHP`ye gitmiş!

Mustafa Destici, tutuklananlar için CHP`den yardım istemiş: “FETÖ ile ilgileri yok. Mağdurlar konusunda hassas olduğunuzu biliyoruz. Hükümet ile temas kurarsanız gündeme getirirseniz seviniriz.” 

Sağcı, milliyetçi, muhafazakâr birileri, solcu, Kemalist ve laik birilerinden yardım istiyor ve ‘Mağdurlar konusunda hassas olduklarını` söylüyor.

Eskiden olsa sağcı “zındık”, solcu da “revizyonist” damgasını yer ve bir daha iflah olmazdı.

Gerçekten memleketin şaftı kaymış!

Darbeye İslami cemaatler karşı durdu; ama hemen sonrasında FETÖ bahanesiyle hedefe konulanlar İslami cemaatler… Üstelik bu konuda öncülüğü Kemalistlere bırakmayacak kadar saldırgan olan “Kur`an İslam`ı” savunucularının, süreçte bağlılarını sokağa çıkmaktan men ettikleri, dönemin şahitleri tarafından net olarak bilinmesine rağmen…

Antiemperyalist olmakla övünen sol grupların emperyalizmin merkez üssü olan Amerika`nın kanatları altında Suriye`de kimi yerleri özgürleştirmekle uğraştıkları garip ve anlaşılması zor günler yaşıyoruz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir