• DOLAR 32.569
  • EURO 34.925
  • ALTIN 2431.86
  • ...
İçişleri Bakanı Soylu Mardin'de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Mardin ile Kocaeli teşkilatları arasında yapılan ‘Gönül Köprüsü’ programı kapsamında Mardin’e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakanı unvanıyla ilk ziyaretini Mardin’e gerçekleştirmiş oldu.

Saat: 16.50’de özel uçakla Mardin Havalimanına gelen Bakan Soylu’yu Vali Mustafa Yaman, AK Parti Mardin milletvekili Orhan Miroğlu ile Ceyda Bölünmez Çankırı, Mardin İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve kamu kurum müdürleri ile parti üyeleri karşılandı.

Bakan Soylu’nun kullanacağı güzergâhlar başta olmak üzere havaalanı çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü.

İlk olarak Mardin Valiliğini ziyaret edecek Soylu, ardından AK Parti Mardin İl Teşkilatı’nı ziyaret edecek. Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinin ardından Bakan Soylu’nun il başkanları ve geçmiş dönem milletvekilleriyle istişare toplantısı yapacağı bildirildi.

Bakan Soylu’nun son olarak akşam yemeğinde sivil toplum kuruluşları ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelmesi bekleniyor. (M. Salih Keskin/Mehmet Aslan – İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir