• DOLAR 32.443
  • EURO 35.668
  • ALTIN 2323.14
  • ...
Umut Kervanı Vakfı Kurban Hisse Bedelini Açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamza Altun - Doğruhaber

Umut Kervanı Vakfı bu yıl, bağış ve vekâlet yoluyla kurban kesim bedelini büyükbaş hayvan hissesini 1200 TL, küçükbaş kurban bedelini ise 850 TL olarak belirlediğini açıkladı.

Umut Kervanı Vakfı tarafından yapılan açıklamanın devamında, “Bu sene Umut Kervan vakfı olarak, Bahçeşehir Ispartakule Viyadüğü'nün altındaki İstanbul Büyükşehir Belediyesinin tahsis ettiği Modern Entegre Kurban Kesim Yerinde kurban kesim hizmeti sunacağız. Ve burada kurban satışı yapılmaktadır. Bu hizmetimiz fıkhi kurallara riayet eden profesyonel kasap kadrosu tarafından günde 1500 kesim kapasitesi ile tam teşekküllü kesimhanemizde gerçekleşecektir.

Allah`ın izniyle ister kurbanınızı dışardan getirin, ister bu alandaki çadırlardan temin edin sorunsuz bir hizmet sunacağız. Büyükbaş kurbanlıkların kesilip 6 parçaya bölünmesi, kesildikten sonra etlerinizin yumruk büyüklüğünde parçalanıp paketlenmesi ve hisselere ayrılması hizmeti verilecektir. Küçükbaş hayvan satış ve kesimi de olacaktır. Şimdiden kesim için randevu alabilirsiniz.

Vereceğiniz kesim ücreti inşallah vakfımız tarafından hayır hizmetlerinde kullanılacağından ayrıca bir hayra vesile olacaksınız. Allah (cc) ibadetlerinizi şimdiden kabul etsin.

Kurban bağışında bulunmak isteyenler ve hisseye ortak olmak isteyenler için:

Büyükbaş Hissesi Bedeli: 1200 TL,

Küçükbaş Kurban Bedeli:   850 TL olarak belirlenmiştir.

(Bağış ve Hisseye ortak olanların kesim ve parçalama ücreti vakıf tarafından karşılanacaktır.)

İstanbul Genelinde Kurban ve Deri bağışını kabul etmekteyiz.

İrtibat numaraları : 0212 562 3472

Avrupa Yakası için: 0543 870 8132

Anadolu Yakası için: 0536 872 4502




 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir