• DOLAR 32.524
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2422.908
  • ...
Kaza kurşunu 6 yaşındaki çocuğun canını aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde iki komşu arasında asansörle yük taşıma nedeniyle çıkan kavgayı evlerinin balkonundan izleyen 6 yaşındaki Zeynep Korkmaz, bir uzman çavuşun tabancasından çıkan kurşunun kafasına isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay, dün gece Seyrantepe Mahallesi'nde meydana geldi. Kente yeni tayin olan arkadaşının ev taşımasına yardım etmeye giden uzman çavuş E.K. (30), apartmanın asansörüyle yük taşıma nedeniyle iki komşu arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından E.K., yanında bulunan beylik tabancası ile havaya ateş ederek kavgayı sonlandırmak istedi.

E.K.’nin tabancasından çıkan mermi apartmanın 7'nci katındaki evlerinin balkonundan kavgayı izleyen Zeynep Korkmaz’ın başına isabet etti. Kızlarının kanlar içinde yaralandığını gören anne Emel ve baba Mustafa Korkmaz, evlerinin yakınındaki özel bir hastaneye götürdü.

Burada tedavi altına alınan küçük Zeynep, durumu ağır olduğu için buradan da ambulansla başka bir özel hastaneye gönderildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Küçük Zeynep’in cenazesi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, küçük kızın ölümüne neden olan uzman çavuş E.K. ile bir arkadaşı ise gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir