• DOLAR 32.577
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2438.444
  • ...
Diyarbakır'da kurban kesim yerleri belirlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı münasebetiyle belediye bünyesinde 7 ayrı kurban kesim yeri belirledi. Belediye, bu yerler dışında kurban satışı ve kesimi yapılmaması için denetim yapacak, sokak ortasında kesime müsaade etmeyecek. Arefe ve bayram boyunca ise belediyeye ait otobüslerde ulaşım ücretsiz olacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Kurban Bayramı öncesinde kurban kesim yerleri ve alınacak önlemlere ilişkin tüm hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.

Alınacak önlemlere ilişkin Büyükşehir Encümen Odası’nda gerçekleştirilen, ilçe belediyelerin ilgili birimlerinin de katıldığı toplantıda, kurban kesim yerleri “Canlı Hayvan Borsası, Yenişehir Kömür Tevzi Sahası (ilçe otogarı karşısı), Yeniköy Mezarlığı karşısı, TOKİ Üçkuyular Yenişehir Belediyesi Pazar yeri, TOKİ Seyrantepe 1. Etap İdare Binası bitişiği, Koşuyolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bahçesi ve Batıkent Meydanı (iftar çadırının kurulduğu alan)” olarak belirlendi.

Kentte ayrıca 7 noktada kurulan özel kesim yerlerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından denetimlerin yapılması kararlaştırıldı. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir