• DOLAR 32.389
  • EURO 35.434
  • ALTIN 2324.336
  • ...
7 yıllık bebek özlemleri ikiz bebekle son buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğal yöntemlerle bebek sahibi olamayan, daha önce de iki kere tüp bebek aşılaması yaptıran ve her defasında çocuk özlemleri olumsuz sonuçlanan Meryem ve Süleyman Doğan çifti, 7 yıl aradan sonra ikiz çocuk sahibi oldu.

Gaziantep’te Meryem ve Süleyman Doğan çiftinin 7 yıldır çekmiş oldukları bebek özlemi, ‘Tüp Bebek Projesi’ kapsamında gördükleri tedavi sonucunda son buldu. 7 yıldır bebek özlemi çeken Doğan ailesi,  yürütülen ‘Tüp Bebek Projesi’ kapsamında Muhammed Ali ve Yusuf Ziya adı verilen ikiz bebeklerine kavuştu.

Bebek özlemi çeken ve ikiz çocuklarının dünyaya gelmesi ile bu özlemleri sona eren Doğan çiftinin mutluluğu görülmeye değerken, bebeklerini kucaklarına almanın büyük mutluluğunu yaşayan Doğan çifti, halen çocuk sahibi olduklarına inanamadıklarını söylediler.

Kısa bir süre önce ikiz erkek bebeğini kucağına alan Doğan ailesini ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, aileyi tebrik etti. Ailenin tedavi boyunca tüm giderlerinin kendileri tarafından karşılandığını belirten Şahin, Muhammed Ali ve Yusuf Ziya adı verilen bebekleri, doğum yapılan özel hastanedeki küvezlerinde ziyaret etti.

Bebekler ve anne hakkında doktorlarından bilgi alan Şahin, bebeklerin ihtiyacına yönelik ‘Hoş Geldin Minik Hemşerim Projesi’ kapsamında hazırlanan paketi anneye hediye etti. Şahin, yoğun talep gören proje kapsamında şu ana kadar 120 ailenin tüp bebek tedavisi gördüğünü de sözlerine ekledi. (İLKHA) 





Bu haberler de ilginizi çekebilir