• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep`te kaza: 10 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in Şehitkamil ilçesindeki köprülü kavşakta şehir içi yolcu taşımacılığı yapan bir özel halk midibüsü, kamyon ile çarpıştı. Meydana gelen kazada araçta bulunan 10 yolcu çeşitli yerlerinden yaralanırken, kaza yapan midibüsün köprüden bariyerlere takılı kalarak aşağıya düşmemesi, büyük bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre, D-400 İpek yolu Erikçe Piknik Alanı kavşağında meydana gelen kazada, Başpınar istikametinden şehir merkezine doğru gitmekte olan İsmail Geçer yönetimindeki 27 L 1676 plakalı kamyon ile Volkan Solmaz yönetimindeki 27 H 0481 plakalı özel halk mindibüsü ile çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan midibüsün köprülü kavşaktan düşmesine demir bariyerler engel olurken, kamyon sürücüsü İsmail Geçer, araçta sıkıştı. Yolcu midibüsünde bulunan  8 yolcu ile sürücü Volkan Solmaz çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edilirken, kamyon sürücüsü Geçer, uzun uğraşlar sonucu itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Kazada yaralanan her iki aracın sürücüsü ve minibüsteki 8 yolcu olay yerindeki ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, köprülü kavşakta bariyerlere takılan minibüs ile hurdaya dönen kamyon çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan kavşak, araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir